«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Υπάρχει κρατική τρομοκρατία προς τον Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό στην Αλβανία; ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!! στις 11/09/15 έξω από την Αλβανική πρεσβεία!!!


Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός ίσως είναι το πιο τυραννισμένο κομμάτι του Έθνους μας.
Ενώ λοιπόν εμείς οι ελλαδίτες χαίρουμε τα προνόμια της ελευθερίας μας οι αδερφοί μας που ζουν στην Βόρειο Ήπειρο εξακολουθούν να υφίστανται διωγμούς και δολοφονίες ακόμα και τώρα τον 21ο αιώνα που ο πολιτισμένος κόσμος κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Και ενώ λοιπόν το ελληνικό κράτος και δη οι αριστεροί και δεξιοί φιλελεύθεροι "ανθρωπιστές" ανησυχούν για κάθε έναν αλλοδαπό λαθρομετανάστη,καμία εξωτερική εθνική πολιτική προσπάθεια δεν κάνουν για να προστατεύσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.
Έτσι το "βαθύ" αλβανικό κράτος ανεμπόδιστα μπορεί και καταπιέζει και τρομοκρατεί τους εναπομείναντες βορειοηπειρώτες με απώτερο σκοπό να τους αναγκάσει σε μετανάστευση προς την Ελλάδα και να αποδυναμώσει τελείως την ομογένεια.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα που δολοφονήθηκε στην Χειμάρα τον Αύγουστο του 2010 επειδή μιλούσε Ελληνικά;
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις προκλήσεις των Τσάμηδων;ή τις επιθέσεις με πέτρες στα ελληνικά λεωφορεία που πήγαιναν προς το ύψωμα 731;
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Οκτώβριο του 2014,όταν ορδές Αλβανών μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Σερβίας-Αλβανίας εισέβαλαν στο ελληνικό χωριό Δερβιτσάνη και με πυροβολισμούς και φώναζαν
"να φύγετε Έλληνες γιατί θα σας κάψουμε";
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις καταστροφές και τις λεηλασίες των ιερών ναών μας;
Αποκορύφωμα η κατεδάφιση του Ι.Ν.Αγ.Αθανασίου στις Δρυμάδες Χειμάρας.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά,όλως τυχαίως την προηγούμενη Δευτέρα 7/9 στους Αγ.Σαράντα μετά τον εσπερινό,δύο άνανδροι "ληστές" επιτέθηκαν στον πατήρ Χρήστο και τον ξυλοκόπησαν εντός της οικίας του.
Δεν ξέρουμε εάν είναι τυχαίο ότι ο πατήρ Χρήστος είναι πατέρας του ελληνόψυχου προέδρου της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά...
Για όλα αυτά και για χίλια ακόμα που δεν χωράνε να τα αναφέρουμε,πρέπει όλοι οι Ελλήνες,να δώσουμε αύριο το βροντερό παρών στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που γίνονται σε Αθήνα:
https://www.facebook.com/events/500685486764025/
και Θεσσαλονίκη:
https://www.facebook.com/events/690470207763223/