«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδού πως οι "βόρειοι (δήθεν) φίλοι" της ΕΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την αγροκτηνοτροφική παραγωγή της Ελλάδας (μέσω των εγκληματικών ΚΑΠ και βεβαίως ελλήνων (;) προδοτών πολιτικών που τα ΔΕΧΤΗΚΑΝ!!!) (πχ μας απαγορεύουν να παράγουμε πάνω από το 30% του γάλακτος που καταναλώνει η χώρα!Αλλιώς ΠΡΟΣΤΙΜΟ!Αυτό δεν είναι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ "κύριοι" Πολιτικοί;Γιατί διαμαρτύρεστε λοιπόν όταν σας λένε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;;;Η έξοδος από την ΕΕ επιβάλλεται λοιπόν ως θέμα ζωής και θανάτου!!! ) VIDEO


Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ο θάνατος της Ελληνικής αγροτικής οικονομίας


Αντιγράφω σχολιασμό (που εκφράζει όλους μας) του Γιώργου Κανελλάκη από το facebook για την οριστική καταστροφή που υπόκειται ο Ελληνισμός μέσω της εξαφάνισης της αγροτικής παραγωγής και κατ΄ επέκταση της κτηνοτροφικής, της παραγωγή του γάλακτος κλπ
"Προς .... ευρωπαϊστές. Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) ονομάζεται το "πλαίσιο" (;;;;) της Ε.Ε. σύμφωνα με το οποίο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ το δικαίωμα να παράγουμε (επί παραδείγματι) περισσότερο από το 30% του γάλακτος που χρειάζονται οι κάτοικοι της Ελλάδος. 

Το υπόλοιπο το παίρνουμε (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ) από Ολλανδία, Γερμανία κλπ. Το αυτό ισχύει όχι μόνο για το γάλα, αλλά για το σύνολο της παραγωγής των χωρών της (ναζιστικής) Ε.Ε.

Έτσι, από χθες : "...η καλλιέργεια της βιομηχανικής ντομάτας, «έσβησε» μαζί με το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Επεξεργασίας Ντομάτας στην
Ξάνθη...". Φάτε λοιπόν Ε.Ε. και euro και όχι βρώσιμα Πατριώτες.

Σημειώνει δε και προσθέτει : "Ναι, βεβαίως. Δεν είναι τωρινή υπόθεση οι ποσοστώσεις, αλλά σύντομα έρχεται η ΚΑΠ 2 καθώς και η T.T.I.P. όπου εκεί θα είναι η χαριστική βολή, μιας και ναι μεν εμφανίζονται ως διαφορετικές ως προς την συνάφεια, έχουν όμως να κάνουν με την παραγωγή και την δικαιοδοσία να αντιδράσεις παραγωγέ. Ακόμη και το Κράτος.

Έτσι λοιπόν θα έχουμε την monsanto ως μεγάλο αφεντικό. Βλέπε νταβατζή, της υδρογείου".

Στο σημείο αυτό θα προσθέσουμε και ένα video ενός εκ των σχολιαστών στην ανωτέρω ανάρτηση, video του 1995, στο οποίο ο καθηγητής κ. Σωτήρης Σοφιανόπουλος (χημικός στο επάγγελμα) από τότε μιλούσε για όσα ζει η αγροτιά σήμερα. Από την παραγωγή βόειου κρέατος μέχρι αυτή του γάλακτος. Από τις καλλιέργειες οπορωκηπευτικών μέχρι αυτή του βαμβακιού.

Ο καθηγητής που προ 40 ετών μιλούσε για τα πετρέλαια στο Ιόνιο και τον συνέλαβαν, τον δίκασαν (το 1979) και τον εξαφάνισαν επαγγελματικά, όταν άρχισε να κάνει εξόρυξη αυτού.

Δείτε λοιπόν (από το 10 λεπτό μέχρι την 1 ώρα και το 22ο λεπτό) και σκεφτείτε καλά αν τα κόμματα που στηρίζουν την ... ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, εκφράζουν τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Δείτε, ακούστε και θυμηθείτε τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τον κ. Κωστή Στεφανόπουλο, το 1995 να βγάζει επίσημη ανακοίνωση πως "οι Έλληνες γεωργοί είναι πολλοί στον αριθμό και πως περιττεύει η τόσο μεγάλη παραγωγή". Ακούστε αυτά και σκεφτείτε τι ζείτε σήμερα συμπατριώτες παραγωγοί.

Ακούστε τέλος την ρήση του : "όταν κυνηγάς ένα γατί σε ένα ανοικτό χώρο, φεύγει τρέχοντας. Όταν το κυνηγάς σε κλειστό χώρο, σου ορμά να σε φάει. Γι αυτό (όπως λέει από το 1995) τα ΜΜΕ σου δίνουν περιθώριο να εκτονωθείς ώστε να νομίζεις πως είσαι ελεύθερος ενώ είσαι έγκλειστος και σε πάνε για θανατική καταδίκη". Σκεφτείτε επαναλαμβάνουμε τι διαβάζετε καθημερινά σε δήθεν ελεύθερες εφημερίδες, τι ακούτε σε ραδιόφωνα και στο internet από παπαγαλάκια έμμισθα του τύπου.
σχετικά:

Μύθοι και πραγματικότητα περί "παραγωγικής ανεπάρκειας" στην Ελλάδα (1)

Μύθοι και πραγματικότητα περί "παραγωγικής ανεπάρκειας" στην Ελλάδα (2)

Μύθοι και πραγματικότητα περί "παραγωγικής ανεπάρκειας" στην Ελλάδα (3)

Για ποια ελληνική αγροτική παραγωγή μιλάμε;

Θα πάω στο χωριό μου...(ναι, ε;)


Να πως η ΕΕ κατέστρεψε την Ελληνική αγροτική/κτηνοτροφική (και όχι μόνον) παραγωγή (πρόστιμα στους Έλληνες κτηνοτρόφους πριν κάμποσα χρόνια επειδή "παρήγαγαν περισσότερο γάλα απ' το επιτρεπτό"(!!!)

Πάει και η ντομάτα!!!Η ΕΕ κατοχύρωσε την ντομάτα σε ιδιωτική εταιρεία παρέχοντας της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!