«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Το "Μοντέλο του Ρώσου Στρατιώτη του Μέλλοντος" θα "τεσταριστεί" - καθώς φαίνεται από τις "εσπευσμένες "ειδικές παραγγελίες" του Ρωσικού στρατού - σε "Μεγάλη Κλίμακα" στο Μέτωπο της Συρίας...προφανώς, μετά τη Συρία, η Επιστήμη του Πολέμου θα "αλλάξει εποχή"...


Στρατιώτης του μέλλοντος και στη Ρωσία!Ο ρωσικός στρατός θα αγοράσει 80.000 στολές του “μελλοντικού στρατιώτη”, Ratnik πριν το τέλος του 2015, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ρώσος συνταγματάρχης των Ενόπλων δυνάμεων Oleg Salyukov.

Ο μηχανισμός Ratnik αποτελείται απο περισσότερα απο 40 “εξαρτήματα”,εκτός των όπλων ,όπως ένα είδος πανοπλίας, και διόπτρες,μέσα επικοινωνίας ,συσκευές πλοήγησης, καθώς και συστήματα υποστήριξης της ζωής και παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

“ Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε για τη δημιουργία της τρίτης γενιάς αυτών των “στολών” που θα ξεπεράσει όλους τους υπόλοιπους μέχρι την ολοκλήρωσή τους το 2025”, είπε ο Salyukov, προσθέτοντας ότι οι Ρώσοι στρατιώτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το “μηχανισμό Ratnik” στον Αρκτικό. Ο Salyukov είπε επίσης ότι οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις θα πάρουν δύο πυροβόλα συστήματα, Ισκαντερ το 2016.

ΠΗΓΗ: sputniknews.com

............................

Συλλογή αναβάθμισης Ratnik: Ο Ρώσος στρατιώτης του μέλλοντος (vid)
Ο ρωσικός Στρατός επανεξοπλίζεται και εκσυγχρονίζεται με γοργούς ρυθμούς. Η απίστευτη δεακετία Γιέλτσιν του είχε κάνει μεγάλη ζημιά, και τώρα λόγω της οικονομικής ισχύος, η Ρωσία κάνει μεγάλες προσπάθειες να κλέισει το συμβατικό κενό με τις αμερικανικές ΕΔ. Το πυρηνικό της οπλοστάσιο παρέμεινε το ισχυρότερο στον πλανήτη, αλλά δεν μπορέις σε κάθε μικρή κρίση να χρησιμοποιείς πυρηνικά, συνεπώς, η αναβάθμιση κρίνεται επιβεβλημένη.

Το ερχόμενο καλοκαίρι πρόκειται ο ρωσικός Στρατός να αποδεχτεί και να ξεκινήσει να αξιοποιεί επιχειρησιακά την νέα εγχώρια ανεπτυγμένη συλλογή εξοπλισμού του μελλοντικού στρατιώτη Ratnik.

Η συλλογή ονομάζεται Ratnik και αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια.

Η συλλογή αποτελείται από 50 επιμέρους τμήματα όπως ασύρματο, αλεξίσφαιρο γιλέκο, σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης και πορείας, ηλεκτροπτικό σύστημα, μονάδα ισχύος, υποσυλλογή επιβίωσης, προσωπικό υπολογιστή, σακίδιο, νέα άρβυλα, στολή, γάντια και το τυφέκιο ΑΚ-12.

Η συλλογή δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από τους Αλεξιπτωτιστές και μέχρι το καλοκαίρι (του 2015) θα έχει λάβει το πράσινο φως για να ενταχτεί και επίσημα στον εξοπλισμό του ρωσικού Στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες με τη συλλογή θα εξοπλιστούν οι αλεξιπτωτιστές, οι ειδικές δυνάμεις, οι αρματιστές, οι ανιχνευτές οι χρήστες αντιαρματικών συστημάτων καθώς και το πεζικό.