«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Απολύτως προσχεδιασμένο και αναπόφευκτο! (Ιδιαιτέρως εύστοχο κείμενο: μόνον η ελεύθερη/εκτεταμένη οπλοφορία των ευρωπαίων πολιτών θα ισορροπήσει τον όλο και διογκούμενο εφιάλτη της ισλαμικής τρομοκρατίας)


Ραξής Επιτρόπου MEng

Αγαπητές αναγνώστριες – αγαπητοί αναγνώστες γεια σας. Όλοι μας αυτές τις ώρες αισθανόμαστε θλίψη κι αηδία για την άνανδρη επίθεση στους συνανθρώπους μας στο Παρίσι το προηγούμενο βράδυ. 

Η επίθεση έγινε από ενόπλους φανατικούς σε άοπλους – στη συνέχεια οι περισσότεροι δράστες απλά ανατινάχτηκαν! Ως εδώ «καλά» – τα ξέρουμε θα πείτε… 

Να όμως τι δεν μας λένε τα ΜΜΕ:
Η κάκιστη (ευρωπαϊκού τύπου) εφαρμογή πολυ – πολιτισμικότητας και τα σύνορα «ξέφραγο αμπέλι» ήταν γνωστά εδώ και αρκετούς μήνες: 

«…Από τις αρχές του 2015 μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 225.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έχουν διασχίσει τη Μεσόγειο…» 

«…υπάρχουν πληροφορίες αλλά και ενδείξείς, ότι διακινούνται μαζί με τους πρόσφυγές και τζιχαντιστές από τη Βαλκανική και τις χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, που επιστρέφουν από τη Συρία ή το Ιράκ, όπου πολέμησαν μέσα από τις τάξεις του «Ισλαμικού Κράτους» και άλλων εξτρεμιστικών ισλαμιστικών οργανώσεων. 

Αυθαίρετες εκτιμήσεις ανεβάζουν το ποσοστό των τζιχαντιστών που έχουν αναμειχθεί με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες σε 6%…» (Νίκος Αρβανίτης – διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)
Ένα μικρότερο χτύπημα στους γνωστούς δημοσιογράφους / σκιτσογράφους του «Σαρλί» είχε προηγηθεί ήδη, δίνοντας πλήρη εικόνα για τη μορφή των πραγμάτων που θα έρθουν.
Πολλά χρόνια πριν, ο γενικός γραμματέας της Ιντερπόλ μίλησε ανοικτά για το τι περίμενε να συμβεί: «…οι οπλισμένοι πολίτες μπορεί να είναι μια πιο ρεαλιστική λύση στη νέα «μόδα τρομοκρατών» που χτυπούν εύκολους στόχους (όπως σχολεία, εμπορικά κέντρα κτλ.), από το να τους θωρακίζουμε με φυσικά εμπόδια και αστυνομικούς παντού … στις ελεύθερες κοινωνίες, οι κυβερνήσεις έχουν μόνο 2 βιώσιμες λύσεις για να αντιμετωπίσουν τυχόν επιθέσεις σε πολίτες. 

Η πρώτη είναι να πούμε πως θέλουμε τους πολίτες οπλισμένους, είναι προφανής ο λόγος για αυτό» … 

Η δεύτερη είναι να υποθέσουμε πως τα όρια ενός χώρου είναι τόσο ασφαλή, ώστε για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε ευαίσθητους στόχους πρέπει να περάσει μέσα από ασυνήθιστα ισχυρά μέσα ασφαλείας. 

Τέτοιου είδους ασφάλεια έχει απαγορευτικό κόστος, τόσο οικονομικό, όσο και στην ελευθερία του πολίτη…» (ΠΗΓΗ – πατήστε ΕΔΩ). 

Αποτέλεσμα των πιο πάνω δηλώσεων; 

Μα φυσικά ο κύριος ξηλώθηκε από τη θέση του, με συνοπτικές διαδικασίες!
Το απάνθρωπο καθεστώς των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών απαγορεύει και πολεμά με όλο και περισσότερα μέσα την οπλοκατοχή από τον μέσο νομοταγή πολίτη, γιατί αυτή είναι ιστορικά η αρχή κάθε μελλοντικής καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Τα γράψαμε άπειρες φορές – ας απολαύσουμε έναν από τους μεγαλύτερους φιλειρηνιστές, τον αξεπέραστο Μαχάτμα Γκάντι: 

«…από όλα τα εγκλήματα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στη χώρα μου, το χειρότερο ήταν ο αφοπλισμός…»
Δεν γίνονται παντού σκοτωμοί και εγκλήματα με πυροβόλα όπλα: 

Πολλές σοβαρές μελέτες μας δίνουν ενδείξεις για το αντίθετο! 

Η οπλοκατοχή παντού και πάντα μειώνει την εγκληματικότητα – ποτέ το μάτι μας δεν διάβασε κάτι επιστημονικό που να δηλώνει το αντίθετο… 

Για τους άπιστους Θωμάδες υπάρχουν και οι σχετικές στατιστικές

Καιρό τώρα τα εξηγούμε σε άρθρα μας – στου κουφού την πόρτα. 

Αλλά φυσικά στην Ελλάδα τα ξέρουμε όλα και δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις – όταν οι άλλοι κρεμόντουσαν από τα δέντρα εμείς είχαμε χοληστερίνη κλπ κλπ.
Ήδη άρχισαν κάποιοι θερμοκέφαλοι (και ανεγκέφαλοι) ψευτο – πασιφιστές, δήθεν ψαγμένοι και κουλτουριάρηδες του ενός βιβλίου (ζητώ συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά περιγράφουν πλήρως την κατάσταση…) να ουρλιάζουν πως «καλά κάνανε στη Γαλλία, εμείς προκαλέσαμε τον πόλεμο στη Συρία, για όλα φταίει η Ευρώπη και αυτή είναι απλά μια μικρή αντεπίθεση στο Παρίσι, και οι Αμερικάνοι φταίνε και θα πληρώσουν κι αυτοί κτλ.» 

Λοιπόν, ακόμα κι αν αυτά ήταν η απόλυτη αλήθεια (που δεν είναι), ένας επαναστάτης με αιτία ποτέ δεν τα πυροβολούσε άοπλα νέα αγόρια και κορίτσια που διασκέδαζαν. 

Ένας επαναστάτης με αιτία δεν θα απέφευγε το χώρο που είχαν συναθροιστεί οι πολιτικοί για να γλιτώσει από την ένοπλη και εκπαιδευμένη συνοδεία τους. 

Ποιος θα επιτίθονταν όπως χθες στο Παρίσι; 

Ένας φανατικός, ένας αμόρφωτος φονταμενταλιστής, ένας μισαλλόδοξος, ένας υπάνθρωπος, ένα ΚΤΗΝΟΣ που δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας. 

Δείτε ΕΔΩ πώς θα έπρεπε να τελειώνει ένα τέτοιο σενάριο επίθεσης – σε περιβάλλον οπλοφορίας φυσικά… (Προειδοποίηση: Το βίντεο είναι σκληρό και μόνο για γερά στομάχια)
Υπό αυτό το πρίσμα, οποιαδήποτε επίθεση στο Ισλαμικό κράτος που έχει σχηματιστεί είναι καλοδεχούμενη – από οποιαδήποτε κυβέρνηση, λαό ή κράτος κι αν προέρχεται!

Και τι προκύπτει από όλα αυτά;
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν γνωρίζουμε για ποια συμφέροντα δουλεύουν, αλλά σίγουρα όχι για τους Ευρωπαίους πολίτες. Εξ ου και ο τίτλος του σημερινού άρθρου…
Θα το πω λαϊκά: 

Αν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι έχουν την ελάχιστη τσίπα επάνω τους, αύριο κιόλας θα δημιουργήσουν νομοθετικό πλαίσιο (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) που θα επιτρέψει την οπλοφορία σε όλους τους χώρους για όλους τους νομοταγείς Ευρωπαίους (που θα περάσουν τα αντίστοιχα ψυχομετρικά τεστ). Αλλά όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν την έχουν!
Τα σύνορα πρέπει κάποια στιγμή να ελεγχθούν με πολύ, πολύ διαφορετικό τρόπο. Το 6% που προαναφέρθηκε δεν πρέπει για κανένα λόγο να περάσει στην Ευρώπη.
Οι επιθέσεις αυτού του είδους θα συνεχιστούν, θα πολλαπλασιαστούν και σε λίγα χρόνια θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας!
Η αστυνομία, οι μυστικές υπηρεσίες και ο στρατός της Γαλλίας, μιας χώρας από τις πιο προηγμένες στον κόσμο, δεν είχαν καμία ελπίδα απέναντι σε ένα τέτοιο χτύπημα. Δεν φταίνε βεβαίως τα σώματα ασφαλείας για τα μιλιούνια των στρατιωτών του Ισλαμικού κράτους που εισάγουμε στα πάτρια εδάφη μας.
Αυτοί που μετέθεσαν τον αρχηγό της Ιντερπόλ για τις δηλώσεις του κάποια χρόνια πριν… δεν ήταν καλοί άνθρωποι (απέφυγα την αρμόζουσα λέξη αυτοκτονία…)
Κλείνοντας, όλοι καταλαβαίνουμε ότι με αυτούς που μπλέξαμε (τους πολιτικούς, όχι το Ισλαμικό κράτος) τα πράγματα θα χειροτερεύουν μονίμως!