«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Ιδού τι σημαίνει ANTIFA:Γέμισαν την Αθήνα με φιλοτουρκικές αφίσες για το Αιγαίο!Από Π. Καρβουνόπουλος

Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Αθήνα είχε “γεμίσει” με αφίσες που προπαγάνδιζαν τις τουρκικές θέσεις για το Αιγαίο! 


Οι αφίσες και το περιεχόμενό τους υπογράφονταν από την “Αντιφασιστική Συνέλευση – Autonome Antifa”! 

Την ίδια ημέρα ο Τσίπρας συναντούσε τον Ερντογάν.

Σήμερα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας είχαμε το ίδιο φαινόμενο! Την περυσινή αφίσα αλλά και μια δεύτερη με την οποία υποστηριζόταν ότι την τουρκική προκλητικότητα την …παράγει η Ελλάδα με τα σχέδιά της.

Δεν ξέρουμε πόσο αντιφασίστες είναι όσοι έφτιαξαν τις απαράδεκτες αφίσες. 


Δεν ξέρουμε αν είναι πράγματι αυτό που δηλώνουν ή εργάζονται για τις …υπηρεσίες τους.Τα όσα γράφουν είναι απλά ανοησίες που δεν μπορούν να πείσουν ούτε μικρά παιδιά.

Γιατί;

Τι υποστηρίζουν οι δήθεν αντιφασίστες; Ότι κακώς θεωρούμε παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου την πτήση τουρκικών αεροσκαφών μεταξύ 6 και 10 μιλίων στα νησιά του Αιγαίου.

Πάρα πολλές φορές ΝΑΤΟϊκοί αξιωματούχοι, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι παράγοντες, θέτουν αυτό το ζήτημα χαρακτηρίζοντάς το “παράδοξο”. Ακόμη κι εντός Ελλάδας έχουν κατά καιρούς ακουστεί απόψεις περί “παραδοξότητας”. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Η Ελλάδα όρισε τον εναέριο χώρο της στα 10 ναυτικά μίλια με Προεδρικό Διάταγμα του 1931. Θα μπορούσε να είχε κάνει και για τα χωρικά της ύδατα. Δεν το έπραξε για “λόγους διευκόλυνσης της ναυσιπλοϊας”. Τα 10 ναυτικά μίλια δεν “ενόχλησαν” την Τουρκία από το 1931 μέχρι το 1975. Τότε θυμήθηκε ότι θα πρέπει να τα μειώσουμε σε 6 όσο και τα χωρικά μας ύδατα. Γιατί δεν το κάνει η Ελλάδα; Είναι απλό. Για λόγους αεράμυνας. Έχοντας ένα γείτονα σαν τη Τουρκία θα ήταν ανοησία να δεχτείς τη μείωση του εναέριου χώρου σου έστω κι ένα μίλι χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ότι η Τουρκία θα πάψει να διεκδικεί οτιδήποτε στο Αιγαίο.

Όσο για τα…επεκτατικά σχέδια της Ελλάδας που δημιουργούν τη τουρκική προκλητικότητα; Ούτε για ανέκδοτο δεν στέκει.

Να ρωτήσουμε τον κ.Τόσκα αν έχει κάτι υπόψη του για τους περίεργους αφισοκολλητές; Περιττό νομίζουμε…σχετικά:

ANTIFA: Μη σκοτώνετε το χρόνο σας… υπάρχουν ακόμα φασίστες! (Ιδού το "Ανθελληνικό Μανιφέστο" τους...κάθε Πατριώτης είναι φασίστας...σκοτώστε κάθε φασίστα...καταστρέψτε κάθε τι ελληνικό...Κι όμως με τέτοιες "αρχές θεωρίας και πράξης" και κάποιοι "αφανείς προστάτες" (;) τους αφήνουν να υπάρχουν ακόμη) - Κι όμως κάποιοι ηλίθιοι ακόμη να πειστούν για το πόσο κοντά είναι ο πιο αιματηρός και αδυσώπητος εμφύλιος της ιστορίας μας...

Ποιά είναι η "υπηρεσία" που συντηρεί τις "φωτιές, τις καταστροφές και τους φόνους" της antifa;


Ο ρόλος των ΑΝΤΙΦΑ στη σύγχρονη καταστολή (χρήσιμα λόγια από το "μακρινό" 2007 που δυστυχώς κανείς δεν τους έδωσε την "δέουσα σημασία" όταν έπρεπε)

ΟΙ ANTIFA ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Τσακίστε τους παρακρατικούς της ANTIFA...Διώξτε ακόμη και τον εγκληματικό ίσκιο τους από τα σχολεία...

Οι "εισαγόμενες" φιλονεοταξίτικες αντιπατριωτικές ANTIFA (που "συμπτωματικά" ανδρώθηκαν στις φωτιές των Δεκεμβριανών του 2008!!!)

Όταν η ANTIFA θεωρεί ως φασίστες/ναζί που θέλουν εκτέλεση ακόμη και την "Πατριωτική Αριστερά" (που είναι ότι πιο soft στον "πατριωτικό χώρο", ενίοτε δε εκφράζουν ακόμη και "αιρετικές απόψεις" όπως πχ φιλοϊσλαμιστές), τότε καταλαβαίνεις τι "σχεδιάζουν" για τους υπόλοιπους Πατριώτες...(ιδού κάτι ακόμη από τα "δικά τους κείμενα"...)


Ψυχιατρικοποίηση και Ποινικοποίηση της Εθνικής Συνείδησης, του Πατριωτικού λόγου και Δράσεων αλλά και... του «κατά φύσιν κανονικού»

Η Ν.Τ.Π. βρήκε τη "λύση" στην ευρεία χρήση του(ψυχιατρικού) όρου ΦΟΒΙΚΟΣ" (πχ ισλαμοφοβία, ομοφοβία,ξενοφοβία, κλπ)...οι"διαφωνούντες" ταμπελώνονται ως "ψυχικά ασθενείς","νεκρώνονται πολιτικοκοινωνικά" και περιθωριοποιούνται ...

Πως η μαφία συνδέεται με τους κουκουλοφόρους. Τι αποκαλύπτει έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας

"Ποιός" επιχειρεί να στήσει τον χάρτη των "στόχων της ANTIFA" στον Εθνικοπατριωτικό χώρο;